Cautare

61305 de rezultate pentru "terasa cu garda din costinesti" (6.11 secunde)
Deocamdata nu e clar motivul real al schimbarii din functia de ministru, dar scenariul cel mai fierbinte este cel potrivit caruia el a fost sacrificat de Boc intr-un moment in care se pusese iarasi pe tapet, conform unor surse politice de varf, inlocuirea sa de la carma executivului.
"Dumitru Cristea, directorul Spitalului Clinic de Urgenta, medic primar ORL, conferentiar universitar in cadrul Facultatii de Medicina din Galati." Fisa postului:
Astfel, in urma verificarilor efectuate la SC Turta Com SRL din Constanta, s-a constatat ca Mihai Turta, administratorul firmei, a achizitionat 300 tone de rapita in valoare de 265.000 RON pe baza de borderouri de achizitie, fara ca persoanele trecute in aceste acte sa poata fi identificate.
Guvernul a hotarat ieri ca, incepand cu 1 ianuarie 2007, Garda Financiara sa treaca din subordinea Autoritatii Nationale de Control in subordinea Ministerului Finantelor Publice - Agentia Nationala de Administrare Fiscala.
Investitiile pe care conducerea ArcelorMittal Galati sustine ca le-a facut pentru a realiza masurile restante din programul de conformare in domeniul mediului se afla in atentia speciala a comisarilor de mediu.
Sindicatul din cadrul Comisariatului Regional al Garzii de Mediu Galati a declansat lupta in justitie cu Ministerul Finantelor Publice si cu Garda Nationala de Mediu pentru a castiga unul dintre drepturile salariale de care membrii sai nu au beneficiat in ultimii ani de zile, si anume prima de vacanta.
Perioada sarabatorilor a fost una spornica si pentru Garda Financiara Constanta, chiar daca in cursul lunii decembrie activitatea s-a desfasurat cu un numar redus de comisari.
Ana Maria Prodan a ajuns la spital in urma cu doua zile, dupa ce a acuzat dureri in zona inimii. Ana Maria Prodan a fost preluata imediat de medicii de la camera de garda, care i-au facut primele investigatii si o injectie de calmare, scrie WOWbiz.ro.
Concluzia negocierilor a fost anuntata de Ion Prioteasa, presedintele PSD Dolj, si de Marian Jean Marinescu, din partea democrat-liberarilor, in conferinta comuna.
Prima serie de politisti detasati in Constanta, in cadrul programului "Litoral 2009", si-a incheiat ieri misiunea, schimband garda cu o noua serie de politisti sositi din tara. ... In functie de situatia operativa, efectivele detasate pot fi suplimentate cu alti 50 de politisti.
Problema sunt conducatorii, alesi de noi, din pacate pe dudele lor!
Intr-o conferinta de presa, liderul Sindicatului National al Functionarilor Publici (SNFP), Sebastian Oprescu, a anuntat ca membrii lui de sindicat vor declansa greva generala pe termen nelimitat din 27 septembrie, apreciind ca "functionarul public este flamand si indatorat".
Tariceanu a precizat ca toate societatile cu datorii la buget, fie ca sunt private, fie ca sunt de stat, trebuie sa inceapa sa-si achite taxele si impozitele.
Garda Financiara Constanta a demascat activitatea infractionala a unei firme- fantoma, specializata, ca multe alte societati de acest gen, pe comertul cu cereale.
Garda Financiara a incasat anul trecut 151,69 milioane de lei, cea mai mare parte din amenzi, in crestere cu 14% fata de nivelul din 2005, a declarat ieri comisarul sef al institutiei de control, Adrian Cucu, intr-o conferinta de presa.
Compania Allianz-Tiriac Asigurari este acuzata de Asociatia Societatilor de Service Auto Independente (ASSAI) care a sesizat mai multe institutii asupra numeroaselor plangeri si reclamatii venite din partea membrilor sai, ce au acuzat incalcarea legislatiei in vigoare de catre compania mentionata, au precizat, ieri, oficialii asociatiei.
"Am adoptat marti o ordonanta de urgenta pentru a combate evaziunea fiscala in comertul cu cereale, produse de panificatie, alcool, tutun, titei.
Clubul "Tan-Tan Summer Club" din statiunea Mamaia a fost amendat de inspectorii OPC in urma unui control efectuat sambata seara.
In calea politistilor au aparut doua autocamioane incarcate pana la refuz cu grau. La un control mai amanuntit, inspectorii de la Garda Financiara au constatat ca cerealele au fost cumparate ilegal. ... Soferii celor doua autocamioane au incarcat marfa din localitatea timiseana Sannicolau Mare.
Finantele publice si Garda au dat buzna sa puna proprire pe masinile si imobilele Prea Inaltului Teodosie. Garda Financiara spune ca sfintii parinti nu si-au platit darile la stat. ... Este adevarat ca mari nereguli financiare nu s-au semnalat pana acum in lumea cultelor religioase din Romania;
google-analytics.com